Ons team

log.jpg

We hebben een vast team van jonge, dynamische mensen die telkens het beste van zichzelf geven om patiënt en klant optimaal te helpen. We gebruiken zoveel mogelijk de voordelen van een groepspraktijk om via continue interne communicatie en overleg tussen alle therapeuten en coaches een bredere kijk op elke situatie te krijgen. Complexere zaken worden met enkele collega's samen bekeken om zo een nog efficiëntere service te kunnen bieden.

Patrick Maas

Met reeds meer als 25 jaar op de teller kan ik gerust aangeven dat ik de nodige ervaring heb opgebouwd. Nauw betrokken als kinesist van de handbalclub Sezoens Bocholt, heb ik door de jaren heen een ruime kennis ontwikkeld van allerhande kwetsuren. Deze kennis probeer ik door te geven aan mijn collega’s. Ik sta altijd paraat met een glimlach voor al mijn patiënt groot of klein.

Dyoni Roosen

Als gepassioneerd sportman ben ik al jaren bezig met het menselijk lichaam. Vandaar de keuze om mensen met een fysiek probleem te helpen. Zodat ik mijn kennis over het lichaam kan gebruiken om hun te helpen en te ondersteunen. Reeds 6 jaar ben ik bezig als kinesist/kinesitherapeut, waarbij ik voortdurend op zoek ga naar manieren om mijzelf te verbeteren. Daardoor hoop ik ook de patiënten ook steeds beter te kunnen helpen.

Stefanie Smeets

Sinds mijn afstuderen in 2015 is mijn passie voor de geriatrische patiënt alleen maar gegroeid. Samen met Patrick en Dyoni proberen we de bewoners van Residentie Leopoldspark zo functioneel mogelijk te houden.

Sinds 2019 breng ik deze passie over aan studenten als praktijkassistent aan de Universiteit Hasselt.